مشاوره حقوقی

مشاور حقوقی وکیل

مشاوره حقوقی خوب کیست و ویژگی های مشاوره حقوقی خوب چیست ؟

مشاوره حقوقی خوب باید اطلاعات کامل و به روز نسبت به مسایل و امور حقوقی داشته باشد و بهترین مشورت حقوقی و کیفری را به مراجع خود بدهد.مشاور حقوقی در زمینه امور قرارداد ها ، امور پژوهشی ، امور دعاوی مشاوره و راهنمایی های لازم را در اختیار افراد متقاضی مشاوره قرار دهد.

مشاوره حقوقی هم همچون وکیل باید بر تمام مسایل حقوقی مسلط بوده همچنین دلسوز و مهربان باشد ، فن بیان قوی داشته باشد و سخنوری توانا باشد همچنین علاوه بر داشتن دانش کافی بهترین راهکار را به مراجع خود ارائه نماید.

یک مشاور خوب باید جانب انصاف را رعایت کند ، مسئولیت پذیر بوده و قادر به تصمیم گیری باشد .از ویژگی های اخلاقی یک مشاوره حقوقی می توان به تعهد ، شجاعت ، صداقت ، دانش و مهارت ، تجربه و قدرت تصمیم گیری بالا و حاذق بودی مشاوره اشاره کرد .

مشاوره حقوقی می تواند تلفنی ، حضوری و آنلاین باشد . شما می توانید با داشتن شماره یک وکیل حاذق مشاوره حقوقی به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه از دانش حقوقی وکیل بهره مند شوید .

دعاوی و امور مربوط به آن :

یکی از موضوعاتی که مشاوره حقوقی در آن زمینه فعالیت دارد مربوط به دعاوی می باشد.در این زمینه مُراجع در پی پیشبرد و روند پرونده قضایی خود است و مشورت میگیرد که آیا لازم است پرونده خود را به دست وکیلی حاذق بسپارد یا خیر ؟ و در قدم بعدی اقدام به گرفتن وکیل می کند.

قراردادها و امور مربوط به آن :

در امور قراردادها انواع قراردادهای غیرفنی و بی محتوا که در توسط افراد غیرمتخصص نوشته شده است و اینگونه قرارداها ایجاد مشکل و ابهام کرده است مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرد.

امور مربوط به پژوهش ها :

حساسیت این امور بسیار بالا بوده و مشاوره حقوقی باید قبل از مشاوره ، پژوهش های لازم را انجام دهد و اطلاعات لازم و کاربردی را کسب کند تا بتواند آن را به مراجعه کننده ارائه دهد .

مشاوره حقوقی رایگان :

یکی از پرکاربرد ترین انواع مشاوره حقوقی ، مشاوره حقوقی رایگان می‌باشد که در آن مراجعه کننده بدون پرداخت وجه اقدام به گرفتن مشاوره از یک مشاوره حقوقی می ‌نمایند. توصیه‌های حقوقی رایگان معمولا به صورت حضوری رخ نمی دهد و غالبا  بصورت تلفنی یا آنلاین می باشد. مشاوره رایگان عمدتا برای مراجعینی مناسب است که به دنبال پاسخ برخی سوالات حقوقی خود هستند و قصد انجام اقدام حقوقی و پیشبرد پرونده قضایی خود را ندارند . از مهمترین مزایای این روش، دریافت حداقل اطلاعات در سریع‌ترین زمان است که می‌تواند کمکی کوچک در یک تصمیم حقوقی باشد. لازم به ذکر است که در پرونده‌های پیچیده و یا ثبت و تنظیم دادخواست روند پرونده نمی توان از این روش بهره برد زیرا این اموربه صرف وقت و انرژی و دانش یک متخصص امور حقوقی احتیاج دارد و به همین دلیل معمولا با پرداخت هزینه همراه می‌ باشد .

مشاوره حقوقی تلفنی :

مشاوره حقوقی تلفنی از قدیمی ترین و کاربردی ترین روش های مشاوره می باشد . در این روش مراجعه کننده با برقراری تماس با یک مرکز مشاوره حقوقی و یا یک وکیل حاذق مشاوره تلفنی انجام دهد و از دانش وی بهره مند گردد . معمولا در این روش مشاوره غیرحضوری ابتدا یک حقوق دان با تحصیلات حقوقی (کارشناس حقوق) پاسخگوی سوالات مراجعه کنندگان بوده و در صورتی که پرونده آنان نیاز به وکیل و راهنمایی بیشتر داشته باشد، فرد می‌تواند با مراجعه حضوری به دفتر وکالت و یا موسسه حقوقی مورد نظر از خدمات وکیل بهره مند گردد . شما عزیزان می توانید از خدمات مشاوره ای وکیلخانه بهره مند شوید :

تلفن تماس …

مشاوره آنلاین :

مشاوره حقوقی آنلاین از جمله روش هایی است که با پیشرفت تکنولوژی و ظهور وسایل ارتباط جمعی و پدید آمدن فضای مجازی در جامعه رواج یافته است . در این روش از مشاوره، معمولا موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت، اقدام به تشکیل گروه‌ها، کانال ها و یا صفحات مجازی در انواع شبکه های اجتماعی از جمله واتز اپ ، اینستاگرام و… می‌نمایند و در آنها با ارائه مواد و نکات قانونی به سایرین اطلاع رسانی می‌ کنند . همچنین شبکه های اجتماعی این امکان رافراهم می ‌کند که موکل ها و مراجعه کنندگان بتوانند با مشاوره های حقوقی و وکیل ها به صورت مستقیم و آنلاین ارتباط برقرار و از خدمات مشاوره‌ای آنلاین استفاده کنند . از مزایای این روش ، پاسخگویی سریع و ارزان به سوالات مراجعین و موکل ها است ، اما این روش همچنان برای نوشتن دادخواست و یا وکالت دادن به یک وکیل مناسب نیست . وکیلخانه با فعالیت در شبکه های مجازی تلگرام و واتزاپ و اینستاگرام پذیرای مشاوره های شما عزیزان می باشد .

Instagram.com\vakilkhane

مشاوره حضوری :

استفاده از تجربه وکیل یا حقوقدان و متخصص به صورت حضوری از بهترین و موثرترین راه های دریافت توصیه های حقوقی و اطلاع از روند پرونده و میزان موفقیت آن است. زیرا در این روش وکیل با بررسی همه جانبه پرونده و شرایط و موقعیت مراجعه کننده و موکل و دادن اطلاعات حقوقی به وی و آگاهی به موکل می تواند به او توصیه های لازم را بکند و در صورت قبول وکالت،  با تجربه و دانش خود ، شما را به حق خود برساند. اگرچه این روش نیاز به پرداخت هزینه دارد اما باعث صرفه جویی در وقت و هزینه و همچنین باعث کاهش استرس و تضمین موفقیت شما خواهد شد .